Încă un corupt susține binomul PAS cu DA, după ce a fost salvat de judecătorii PLDM-iști, care și-a dat demisia de la CSJ!

Sunt mulți care critică justiția din Moldova, pe unde pe drept, pe undeva mai puțin. Nu vreau și nu am de gând să atac sau să apar Justiția din țară.

Presa din Moldova a scris despre judecătoarea Iuliana Oprea, în așa mod în cât să insinuieze faptul că este un judecător al actualii guvernări, unde se vorbește despre averea cu care pleacă din funcție.

Doar că lucrurile nu stau așa precum încearcă să ne facă să credem cei de la Unimedia, ZdG și alte portaluri de știri ”independente”.

Judecătoarea Iuliana Oprea, susținătoare PLDM care mereu trata preferențial PLDM și oferea o notă de legalitate la toate mizeriile lor și nu cred că întâmplător. Doamna Iuliana Oprea avea sau poate încă are rude în Consiliul Național Politic la PLDM și în organizațiile de sector. Avea și unele probleme cu CNA la acest subiect.

Acum hai să vorbim de ”onestul” PAScuDA care a fost mereu salvat de către doamna Oprea.

Screenshot_47

Screenshot_46

Merge vorba de coruptul Ion Șiman, care pe când era la Moldova-Film și-a atribuit ilegal salariul și a sustras de la SA ”Moldova-Film” bani în sumă totală de 69.775,36 lei, cu atât mai mult că deținea ilegal funcția de director. Ridicarea aceastor bani reprezintă o sustragere a mijloacelor financiare de către Ion Șiman și încăsarea de la pârâți în mod solidar a sumei de 4.000 lei, în vederea reparării prejudiciului material, a câte 350.000 lei de la fiecare.

30546266_138518920328376_650477213_o

Vă întrebați care e legătura dintre aceste două persoane? Păi iată, toate dosarele unde doamna Iuliana Oprea a fost judecător, Ion Șiman a scăpat basma curată.

Screenshot_48.png
Cred că nu mai crede nimeni în filtrele și declarațiile pompoase a Maiei Sandu și Andrei Năstase ce ține de integritatea celor din anturajul PAS și DA, acestea fiind doar niște absorbante a corupților din partidul mamă – PLDM.

 

Lasă un comentariu